Matthieu Borsboom benoemd als commissaris van Nederlands Loodswezen B.V.

Loodswezen NL - 20 apr 2017

Op 18 april jl. heeft de aandeelhoudersvergadering van Nederlands Loodswezen B.V. de heer Matthieu Borsboom, viceadmiraal b.d. benoemd als commissaris van Nederlands Loodswezen B.V. vanaf 1 juni 2017 voor een periode van drie jaar. 

De heer Borsboom kent een lange carrière bij defensie en bekleedde de functie van Directeur Defensie Materieel Organisatie (DMO) toen hij eind 2015 afzwaaide. Borsboom is leider, energiek, innovatief, integer en bruggenbouwer. Zijn kennis en ervaring is van grote toegevoegde waarde voor Nederlands Loodswezen B.V. De raad van commissarissen bestaat vanaf 1 juni 2017 uit de heer Rudi de Meyer, mevrouw Lorike Hagdorn en de heer Matthieu Borsboom. 

Nederlands Loodswezen B.V. bedankt de heer Hans Kombrink die na vier termijnen van 3 jaar afscheid neemt als commissaris. Hij heeft daarmee het maximaal aantal termijnen bereikt. Zijn inbreng in de afgelopen 12 jaar is van onschatbare waarde geweest en wij wensen hem alle goeds toe voor de toekomst. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking met de nieuwe samenstelling van de raad.