ISPO 2023 eerste 3 sprekers bekend

Loodswezen NL - 14 jul 2023

Voor het ISPO congres – de jaarlijkse conferentie voor loodsen en haven gerelateerde organisaties over de hele wereld - stellen we met trots alvast de eerste drie sprekers voor: 
  • Mevrouw Milembe Mateyo – (rijks)havenmeester Port of Amsterdam. Mevrouw Mateyo opent het congres en geeft een inkijkje hoe in de haven van Amsterdam de voorbereiding op calamiteiten is ingebed in de organisatie. 
  • Registerloods Tjitte de Groot –  oud voorzitter van de regionale loodsencorporatie Rotterdam-Rijnmond – zal het incident met de ‘Bow Jubail’ bespreken waarbij in 2018 ruim 200 ton stookolie terechtkwam in de haven van Rotterdam. 
  • Ook zijn we heel blij met de komst van registerloods John Pearn - Milford Haven loods, voormalig voorzitter van UKMPA en vice president van IMPA. John let ons uit hoe we kunnen leren van een incident en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om de loodsen-opleiding verder te verbeteren. 
In de komende weken zullen we meer sprekers bekend maken.    

Meer weten of direct inschrijven voor ISPO 23, Amsterdam 10-11 oktober? Klik dan op www.ispo-standard.com
.