Communicatie

Educatie, beurzen, havendagen, sponsoring, websites, social media & musea

Communicatie

Educatie

Voor de kinderen uit groep 7 en 8 heeft het Loodswezen een speciaal schoolpakket. Docenten kunnen deze gebruiken als onderdeel van een les. Maar ook kinderen kunnen hiermee een spreekbeurt voor de klas geven. In dit pakket zit een leerzaam boekje en een prachtige poster van het Loodswezen.

Meer lezen over het pakket.

Hup naar de haven boekje

Beurzen

Een aantal keer per jaar kom je ons tegen op beurzen. Ook zijn we te vinden op open dagen van een aantal hogere en middelbare zeevaartscholen. Houd onze socialmediakanalen in de gaten voor de actuele data.

Nederlands-Loodswezen-op-de-Navingo-Maritime-en-Offshore-Career-Event---MOCE

Havendagen

Het Loodswezen neemt actief deel aan havendagen in Nederland. Zoals de Visserijdagen in Harlingen, de vijfjaarlijkse Sail in Amsterdam, de Wereldhavendagen in Rotterdam, en de havendagen in Vlissingen. Houd onze socialmediakanalen in de gaten voor actuele data.

Nederlands-Loodswezen-havendagen-klimwand

Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. 

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen, Het BeterBoek helpt hierbij. 

Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Logo Het BeterBoek

Websites

Het Loodswezen heeft twee websites, Loodswezen.nl en onze arbeidsmarktsite: werkenbijhetloodswezen.nl Hier vind je informatie over alle werkgebieden binnen ons bedrijf, openstaande vacatures en persoonlijke verhalen van medewerkers.

loodswezen, werken bij het loodswezen, website

Social media

Het Loodswezen is actief op verschillende sociale platformen. De hierop geplaatste informatie komt gedeeltelijk uit onze organisatie, en wordt door de afdeling Communicatie geplaatst.

Facebook
Linkedin
YouTube
Instagram

Musea

Je kunt het Loodswezen ook tegenkomen in musea. In het Amsterdamse Scheepvaartmuseum zijn we te vinden in de tentoonstelling haven 24/7. We hebben een mooie plek in het Portaal van Vlaanderen  en in het Reddingmuseum van de KNMR in Den Helder.

Display Reddingsmuseum Den Helder  Nederlands Loodswezen