Communicatie

Educatie, beurzen, havendagen, sponsoring, websites, social media & musea

Communicatie

Educatie

Voor de kinderen uit groep 7 en 8 heeft het Loodswezen een speciaal schoolpakket. Docenten kunnen deze gebruiken als onderdeel van een les. Maar ook kinderen kunnen hiermee een spreekbeurt voor de klas geven. In dit pakket zit een leerzaam boekje en een prachtige poster van het Loodswezen.

Meer lezen over het pakket.

Boekje-Hup-naar-de-haven---Nederlands-Loodswezen

Beurzen

Een aantal keer per jaar kom je ons tegen op beurzen, zoals de Navingobeurs die ieder jaar in april is. Ook zijn we te vinden op open dagen van een aantal hogere en middelbare zeevaartscholen. Bekijk onze evenementenpagina voor actuele data.

Nederlands-Loodswezen-op-de-Navingo-Maritime-en-Offshore-Career-Event---MOCE

Havendagen

Het Loodswezen neemt actief deel aan havendagen in Nederland. Zoals de Visserijdagen in Harlingen, de vijfjaarlijkse Sail in Amsterdam, de Wereldhavendagen in Rotterdam, en de havendagen in Vlissingen. Bekijk onze evenementenpagina voor actuele data.

Nederlands-Loodswezen-havendagen-klimwand

Sponsoring

SailWise
Nederlands Loodswezen steunt SailWise tot medio 2015. SailWise is een organisatie, die mensen met een beperking helpt hun mogelijkheden te ervaren en te vergroten door middel van watersport in een ontspannen en veilige omgeving en daarmee watersport toegankelijk maakt voor iedereen, zowel qua kosten als benodigde aanpassingen. Het nationale karakter van SailWise en de link met water is voor het Loodswezen de reden om SailWise de komende drie jaar te ondersteunen.

Meer informatie over SailWise vind je op de website: www.sailwise.nl

Sailwise Sponsoring Nederlands Loodswezen

Websites

Het Loodswezen heeft twee websites, Loodswezen.nl en onze arbeidsmarktsite: werkenbijhetloodswezen.nl Hier vind je informatie over alle werkgebieden binnen ons bedrijf, openstaande vacatures en persoonlijke verhalen van medewerkers.

afbeelding wervingssite nederlands loodswezen

Social media

Het Loodswezen is actief op verschillende sociale platformen. De hierop geplaatste informatie komt gedeeltelijk uit onze organisatie, en wordt door de afdeling Communicatie geplaatst.

Twitter
Facebook
Linkedin
YouTube
Instagram

Musea

Je kunt het Loodswezen ook tegenkomen in musea. In het Amsterdamse Scheepvaartmuseum zijn we te vinden in de tentoonstelling haven 24/7. We hebben een mooie plek in het Portaal van Vlaanderen  en in het Reddingmuseum van de KNMR in Den Helder.

Display Reddingsmuseum Den Helder  Nederlands Loodswezen